Оријентиринг

Претрага сајта

Оглашене акције су намењене само за чланове ПСД Копаоник као и за чланове:

  • Планинарског Савеза Србије,
  • Планинарског Савеза Београда,
  • Оријентиринг Савеза Србије,
  • Оријентиринг Савеза Београда

 

ZATVORI

Обавештавамо све заинтересоване чланове Друштва, који желе да буду наши гости у СПД''Копаоник'' у току зимске сезоне, да у две последње смене зимовања, од 20.03. до 27.03. и од 27.03. до 03.04. има слободних места у мањекреветним собама. Пријавите се и дођите на Копаоник. Скијајте без гужви и чекања. Уживајте на снегу кога ће бити засигурно до маја. На страници сајта посвећеној нашем дому објављен је ценовник услуга као и преглед смена са домаћинима смена  за зимску сезону 2021/22. Чекамо вас...

 

Обавештавамо све наше чланове, као и оне који то желе да постану, да смо због ситуације која нам онемогућава устаљен начин комуникације са чланством Друштва, упутство за учлањивање и плаћање чланарине за текућу годину поставили на сајт са линковима који вам омогућавају да то урадите уплатом (преко банке или поште) на рачун Друштва или личним одласком у салу Месне заједнице ''Теразије'' ( ул. Теразије 45. у пасажу) понедељком од 19.00 до 20.00 часова.( Погледајте упутство о чланарини у одељку ''О Друштву''). Хвала на разумевању.


САСТАНЦИ ДРУШТВА: ПОНЕДЕЉКОМ ОД 19.00 ДО 20.00 ЧАСОВА

Обавештавамо Вас да су састанци са члановима Друштва у 2021. години сваког ПОНЕДЕЉКА  od 19.00 do 20.00 časova. Састанке са члановима Друштва одржаваћемо у сали Месне заједнице ''Теразије'',  Београд у ул. Теразије 45.(улаз у салу је у пасажу). У истом термину може се продужити чланарина, као и обавити ново учлањење заинтересованих лица.

Спортски поздрав
Секретар Друштва 
 
 
 
 
 
Листа електронске поште за Оријентиринг