Поштоване планинарке и планинари, поштовани чланови нашег Друштва, у име свих носилаца активности и руководства ПСД ''Копаоник'' и у своје лично име, желимо вам свако добро, здравље, и успех у Новој 2022. години. Надам се да ће Нова Година, која је пред нама, бити лепша, са мање пандемијских ограничења и да ћемо се више и лепше дружити. Срећна вам Нова 2022. година. Миодраг Вујановић

 

Обавештавамо све заинтересоване чланове Друштва, који желе да буду наши гости у СПД''Копаоник'' у току зимске сезоне, да је на страници сајта посвећеној нашем дому објављен ценовник услуга као и преглед смена са домаћинима смена  за зимску сезону 2021/22.

 

Обавештавамо све наше чланове, као и оне који то желе да постану, да смо због ситуације која нам онемогућава устаљен начин комуникације са чланством Друштва, упутство за учлањивање и плаћање чланарине за текућу годину поставили на сајт са линковима који вам омогућавају да то урадите уплатом (преко банке или поште) на рачун Друштва или личним одласком у салу Месне заједнице ''Теразије'' ( ул. Теразије 45. у пасажу) понедељком од 19.00 до 20.00 часова.( Погледајте упутство о чланарини у одељку ''О Друштву''). Хвала на разумевању.


САСТАНЦИ ДРУШТВА: ПОНЕДЕЉКОМ ОД 19.00 ДО 20.00 ЧАСОВА

Обавештавамо Вас да су састанци са члановима Друштва у 2021. години сваког ПОНЕДЕЉКА  od 19.00 do 20.00 časova. Састанке са члановима Друштва одржаваћемо у сали Месне заједнице ''Теразије'',  Београд у ул. Теразије 45.(улаз у салу је у пасажу). У истом термину може се продужити чланарина, као и обавити ново учлањење заинтересованих лица.

Спортски поздрав
Секретар Друштва